Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Bandar Labuan

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Bandar Labuan
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bandar Labuan

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope National Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Bandar Labuan staat kwaliteit bekend om zijn belastingvrije winkels, prachtige stranden en historische erfgoed. Het aangename tropische klimaat van de stad draagt bij aan de algehele ervaring.

Trends en kenmerken

Bandar Labuan bevindt zich aan de westkust van Borneo, waardoor het een perfecte bestemming is voor watersportliefhebbers. Het eiland biedt fantastische duiklocaties. Dit is een van de belangrijkste attracties van de stad. De lokale bevolking is erg vriendelijk en gastvrij voor toeristen.

Autoverhuur en verkeersregels

Een auto huren in Bandar Labuan kan u de vrijheid bieden om de stad en haar omgeving in uw eigen tempo te bekijken. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven beschikbaar in de stad, van internationale ketens tot kleinere, lokaal gerunde bedrijven.

Vervoer in Bandar Labuan

De wegen in Maleisië worden als zeer veilig beschouwd en de verkeersregels zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Een belangrijk verschil is echter dat in Maleisië aan de linkerkant van de weg wordt gereden. Het is ook belangrijk om te weten dat u geldboetes kunt krijgen voor snelheidsovertredingen en andere verkeersovertredingen.

Toeristische Attracties

Bandar Labuan is rijk aan attracties en bezienswaardigheden.

Stranden

Bandar Labuan’s prachtige stranden zijn enkele van de beste in Maleisië. Van de rustige Pantai Manikar tot de meer levendige Pancur Hitam, er is een strand voor iedereen.

Historisch erfgoed

Bandar Labuan heeft een rijke geschiedenis die terug gaat tot de tijd van het Britse koloniale tijdperk. De stad heeft tal van historische monumenten en bezienswaardigheden zoals het Oorlogsgedenkteken om de doden van de Tweede Wereldoorlog te eren en het Schepenkerkhof, waarvan de overblijfselen een aangrijpend verslag geven van de maritieme geschiedenis van de stad.

Klimaat en seizoensevenementen in Bandar Labuan

Bandar Labuan heeft een evenlijk klimaat gedurende het hele jaar met temperaturen gemiddeld tussen de 20 en 30 graden Celsius. Het eiland kent vanwege zijn ligging twee moessonseizoenen. Het drogere seizoen, waarin minder regen valt, valt tussen februari en augustus. Het regenseizoen is van september tot januari. Dit zijn ook de beste tijden voor duikliefhebbers om het rijke onderwaterleven van Bandar Labuan te verkennen.

Seizoensevenementen

Een populaire gebeurtenis in Bandar Labuan is het jaarlijkse Labuan Monsoon Cup, een van de meest prestigieuze zeilevenementen in Azië. Deze wordt meestal gehouden in december. Daarnaast wordt er ook elk jaar in oktober de Labuan Bird Park Festival georganiseerd.

Vervoersmogelijkheden vanaf het vliegveld en treinstations

Het eiland heeft een internationale luchthaven en er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven waar u een auto kunt huren. Er is ook een veerdienst voor reizigers van en naar het vasteland. Openbaar vervoer is op het eiland beperkt, dus het huren van een auto wordt sterk aanbevolen.

Nabijgelegen steden en attracties

Enkele nabijgelegen steden die u kunt bezoeken zijn Kota Kinabalu en Tawau. Verder zijn er ook een aantal nationale parken in de omgeving, zoals het Kinabalu National Park en het Tawau Hills Park. Deze zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Gelukkige reizen!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat