Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Shirahama

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Shirahama
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Shirahama

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope National Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Shirahama, letterlijk vertaald 'wit strand', is een populaire badplaats gerenommeerd om zijn prachtige Witte-Sand-Strand, warmwaterbronnen en adembenemende kliflandschappen. Het kleine stadje is perfect georganiseerd en uitgerust voor een soepele en plezierige vakantie.

Mobiliteit en Parkeren

In tegenstelling tot Nederland, rijden mensen in Japan aan de linkerkant van de weg. Dit kan in het begin wat wennen zijn, maar al snel zal je het hanteren als een pro. Een huurauto geeft je de flexibiliteit en het gemak om op je eigen tempo Shirahama en de omliggende gebieden te verkennen. Parkeerplaatsen zijn over het algemeen goed aangegeven en redelijk geprijsd. Houd er rekening mee dat er in het centrum van de stad en bij populaire bezienswaardigheden weinig gratis parkeerplekken beschikbaar zijn.

Bezienswaardigheden

Shirahama barst van de bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Enoshima-eiland biedt prachtige wandelroutes, terwijl het Adventure World-themapark een mix biedt van dieren, attracties en entertainment. De Shirahama Onsen, een van de oudste en meest bekende warmwaterbronnen in Japan, is ook een must-visit. Maak je rit avontuurlijker door te stoppen bij de prachtige zandduinen van Sandanbeki en de mystieke druipsteengrot van Senjojiki.

Auto Klasse Aanbevelingen

Afhankelijk van je reisbehoeften en -stijl kunnen verschillende typen huurauto's geschikt zijn voor je avontuur in Shirahama. Voor solo reizigers of koppels kan een compacte of economische auto volstaan. Families of groepen reizigers hebben wellicht meer baat bij een SUV of minivan.

Omringende Steden

Met je huurauto ben je slechts een korte rit verwijderd van enkele fascinerende steden en plaatsen in de regio Wakayama. Overweeg een uitstapje naar Wakayama-stad, beroemd om zijn kasteel, of rij naar het oosten naar de prefectuur Mie, thuisbasis van de heilige schrijnen van Ise Shrines.

Klimaat en Beste Reistijd

Het klimaat in Shirahama is gematigd en vrij mild. De beste tijd om Shirahama te bezoeken is van eind maart tot mei en van september tot november, wanneer de temperaturen aangenaam zijn en het mooie weer een scala aan buitenactiviteiten toelaat.

Valuta

In Japan is de officiële munt de yen (¥). Creditcards worden breed geaccepteerd, maar het kan handig zijn om een aantal contant geld bij je te hebben voor kleinere aankopen of in gebieden waar creditcards niet worden geaccepteerd.

Seizoensevenementen

Tijdens je bezoek aan Shirahama mag je zeker de vele seizoensgebonden festivals en evenementen niet missen, zoals het Shirahama Fireworks Festival in de zomer en het Shirasagi-no-yu Dance Festival in de herfst.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat